امولسیفایرها موادی هستند که امولسیونها را تثبیت یا اجازه تولید آنها را در اولین فرصت می‌دهند. شیر بهترین نوع امولسیون طبیعی شناخته شده در طبیعت است. اگرچه، چربی تمایل دارد در سطح بماند که به عنوان سرشیر شناخته می‌شود اما چربی شیر به خوبی در آب پخش می‌شود که علت این پدیده نیروی دافعه بین روغن و آب است. محدوده ای که روغن و آب در تماس با هم قرار می‌گیرند در زبان علمی اینترفیس” یاحدفاصل گفته می‌شود.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی می‌شود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اثار خوشنویسی ابراهیم عباسی مقالات سئو عرفان هاي كاذب تـله بـون ~ Together With Pandas ~ دانلود کلیپ جدید تولید کننده درب و پنجره های دوجداره و سه جداره آلومینیوم و upvc روغن مو | روغن جلوگیری از ریزش مو | روغن ریش | رویش مجدد مو مدیا تی وی تندیس خیال